2010. szeptember 22., szerda

áldás

Különös öröm, ha egy családban a negyedik- ötödik gyermeket is ajándékként fogadják Istentől. Ritkaság is ez a nagy "létszám". Vasárnap Fenesen a Balogh házaspár ötödik gyermekét hozta el az Úr házába, hogy imádkozzunk értük. Egy fiukat tíz évesen hívta haza az Úr, ezért annál különlegesebb ajándék számukra a kis Dávid. (Főleg, hogy kislánynak ígérkezett, és csak a születésnél derült ki, hogy mégsem az.)
Jó látni, hogy Istenben bíznak, és Terike is derűsen néz a holnap elé.

4 megjegyzés:

iri írta...

En is csodalom az ilyen csaladokat!

szinne mike anna írta...

What a coincidence! Nalunk Alhambraban is gyerekbemutatas volt, espedig a Szilagyi csalad 5. gyereket hozta az oltar ele. Hogy Jozsefnek is leessen az alla: mi ismerjuk az apukat gyerekkorunkbol Nagybanyarol. Szilagyi Bela (Beci), Szilagy Aginak az occse, aki zeneiskolat jart ott annakidejen, es Bonis Misieknel lakott. Az edesapja, nagypapaja, dednagyapja stb. reformatus lelkeszek...milyen kicsi ez a vilag!:)

Mike Adina írta...

Az igen! Hogy ne emlékeznék Bélára, a Szilágyi Sándorok (ifj.-id.) fiára-unokájára... A szálláshelye viszont, kis kiigazításal, BóDis Misiéknél volt. De hogy kerültek ők Alhambrába? Tagjai a gyülekezetnek? József

szinne mike anna írta...

Na-na! Te is ugy cimkezed be Belat, mint minket szokas "a Mike testver lanya/fia", avagy most mar engem "a Mike-duosok novere":) Bodist szandekoztam irni (meg azert mindket csaladra emlekszem:)Ez a gep folyton kijavit:), mert azert az ujjaim ekkorat nemigen ugrottak:) Bela itt dolgozik egy egyetemen, mint kutato fizikus. Novak Eszti "veletlen" folytan talakozott a feleseggel (rekerdezett a magyaros accentusara:), meghivta oket Alhambraba (addig amerikai gyulibe jartak), ahova az eppen latogatoban ittartozkodo szulok miatt el is jottek, mi meg belejuk kapaszkodtunk, nem engedjuk oket sehova, amennyiben rajtunk mulik:) A dicsoites felemelo szolgalataban most mar nelkulozhetetlenek.