2011. január 1., szombat

Zsidók 4,12 - vezérfonalam 2011-re

Nagyon szeretném, hogy ebben az évben lehetősége legyen Istennek használni az Igéjét az életem formálásában. Ehhez olvasnom, tanulmányoznom, hallgatnom kell... Vágyom megtapasztalni erejét, és kész vagyok megtenni a magam részét ehhez, a Szentlélek segítsége által!

Mert az Istennek beszéde élő és ható, és élesebb minden kétélű fegyvernél, és elhat a szívnek és léleknek, az ízeknek és a velőknek megoszlásáig, és megítéli a gondolatokat és a szívnek indulatait. (Károli)
For the word of God is living, and active, and sharper than any two-edged sword, and piercing even to the dividing of soul and spirit, of both joints and marrow, and quick to discern the thoughts and intents of the heart. (American Standard)

for the reckoning of God is living, and working, and sharp above every two-edged sword, and piercing unto the dividing asunder both of soul and spirit, of joints also and marrow, and a discerner of thoughts and intents of the heart; (Youngs Literal Version)

For the word of God is quick, and powerful, and sharper than any twoedged sword, piercing even to the dividing asunder of soul and spirit, and of the joints and marrow, and is a discerner of the thoughts and intents of the heart. (King James)

1 megjegyzés:

iri írta...

Nekem is szuksegem van a "hallgatnom kell"-re