2012. június 7., csütörtök

Úgy unoma, unoma, unoma ... politikát...

Nem értek én a politikához. Nem is foglalkozok vele különösebben, de azért polgárként sok minden érint engem is. Választások küszöbén vagyunk, ugyebár, s zeng és virít a város a különböző pártok propagandájától. A fiúk, hogy már nem is kicsik, igencsak nagy érdeklődéssel követik nyomon az eseményeket. Elolvastak minden szórólapot, áttanulmányoztak minden plakátot. Kívülről tudják, melyik párt jelöltje mit ígér, mit akar(na) megvalósítani... Kommentálják a fotókat, arckifejezéseket, hogy kinek milyen a "gárdája", melyik pártban vannak/lennének magyar képviselők is... És persze nagyon akarják tudni, mi kire szavazunk? Boró megkért, hogy a polgármestert egyszerűen csak POLGInak nevezzük, és ha lehet, a mostanira szavazzunk :)). Persze, most van pénz mindenre, kidugultak a pénzforrások... Szóval, igazából csak azt akartam mondani, nagyon élvezem, ahogy a fiaink férfiasodnak.

3 megjegyzés:

iri írta...

Hat igen, a politikahoz valo odafordulas is lehet egy jele ennek!
Jo Boronak , hogy mindent leegyszerusit!Ki tudja meg mire felno , talan hozzajarul a politika kibogozasahoz , s leegyszerusitesehez!
Hajra,UJ GENERACIO!

Laura írta...

Ez tetszett. :)
Ezért sem unalmas egy családban. Mindig jön vmi új. :)
Kitartást!
puszi

encóka írta...

babó is élvezte ezt az időszakot :D mentünk az utcán, és mondta: Borbély Csaba, borbély csaba (megyei tanácselnökjelölt), új pofa, borbély csaba ... :D