2012. szeptember 25., kedd

Ha koncert van kilátásban,

az meghatározza napjainkat a nagy nap előtt és után is. Sok nappal előtte megkezdődik szívben-fejben-papíron-stb. a készülődés. Utána pedig napokig tart a "koncert feldolgozása". Lehet nem csak én tudom, mit jelent. Mert ugyanez történhet valakivel, aki pl. konferenciát, menyegzőt tervez-szervez-lebonyolít...

Szombaton volt Mike Duó koncert Nagyváradon, az Országos Ifjúsági Konferencia keretén belül. Az egész családdal ott voltunk: József, mint "fő-fő", Barka dobolt, Ábel vokálozott a kórusban, Boró, Zsefi és én pedig hallgattuk őket.
Fel lett töltve a netre, és az első részt beillesztem, akit érdekel, meghallgathatja -érdemes, ezt én mondom! Elfogultan, de amúgy is :))!

http://www.justin.tv/varadifi/b/333102344


Aztán, a koncert lecsengéseként, tegnap este Boróka is meghívott minket a saját koncertjére. Feldíszítette a nappalit, gyümölccsel várta a meghívottakat, majd meleg teát is kaptunk szürcsölgetésre... főleg Pintér Béla számokat adott elő koreográfiával, de a végén volt néhány saját dal is :). Majd a nagy kérdés: na, kinek volt jobb a koncertje, az apáé, vagy az enyém?

4 megjegyzés:

Lea Mónika írta...

ez a Boró....eszméletlen:))))))

Lea Mónika írta...

ja és sztem is érdemes visszahallgatni - nagyon nagyon jó volt!!!

Lea Mónika írta...

jut eszembe: mostmár szereti P Béla számait?:D (és bocs a sok kommentért:D)

Névtelen írta...

Nagyon aranyos lehetett Boroka. Az ilyen pillanatokat jo lenne megorokiteni. Inci.