2009. április 23., csütörtök

update

Ismet a nap vegen vagyok. A jegyzetfuzetem hianyaban faradtan keresgelek gondolataim kozott. Tobb kedves novel ismerkedtem meg, jo volt beszelgetni. Ja, es reg nem latott famiszos tesoval is, akkor mindneki Monuskanak szolitotta...
Lilo Keller, Svajcbol, tartja a reggeli bibliatanulmanyokat az aldasrol. A kepen ot latjatok, nagyon megnyero a stilusa.
21 orszagbol, kb szazan vagyunk. Ennek a tarsasagnak egyharmada 35 ev alatt, a konfi egyik celja a fiatal generacio felkarolasa... Nagyon elvezzuk a felszabadult legkort, konnyu imatarsat kapni barmikor, nincsenek nagy ceremoniak, a diszlet is minimalis, es egyszeru. Inkabb az emberekbe fektetnek, mint a kulsosegekbe, ez nagyon tetszik!
Delutan a szeminariumon volt egy kis induktiv bibliatanulmanyozas a Peld 31 alapjan, majd az ido menedzseleserol beszelgettunk.
Este a dicsoites utan a kulonbozo orszagok kepviseloi (ma este 7 orszag) bemutattak az orszagukat, es imadkoztak ertuk. Mivel Romaniabol voltunk a legtobben, ertunk ugy imadkoztak, hogy mindenki korbevettek nehanyan, es szemelyesen konyorogtek. Ertem is, negyen. Felemelo. Az alabbi kepen mi volnank, es asszem, en pont nem latszom.

3 megjegyzés:

Budai Evódia írta...

Én látlak... Johanna hátánál állsz:)

Kriszta írta...

na, én nem látlak...

Budai Evódia írta...

várom, hogy beszéljünk...nagyon:)kell a harcos haza!