2009. augusztus 25., kedd

ismét

Tegnap vásároltam kb. 60 kg padlizsánt, amit J. le is sütött, ma délutánra pedig - kedves barátok segítségével - megpucoltunk, és már lefagytak. Egy részét elővesszük, ha nemsokára zakuszkázunk. Aztán ott van bő 40 kg paradicsom is, abból jövő héten lesz valami :).

Azon kívül meg, ismét készülünk. Táborozni. Hosszú hétvégére megyünk ki, a fenesi erdőre a körzet kis ifjúságával. Ezúttal főleg konyhás leszek. Izgalommal várom és örülök mindenkinek, aki eljön. Istentől olyan áldásra várok, amit el sem tudok gondolni, mert az utóbbi időszakban túlságosan földhöz- és szituációhoz ragadt vagyok.

10 megjegyzés:

Gyöngyi írta...

Ügyesek vagytok, meg persze áldott a sok kéz :)
Továbbá legyen áldott 7végétek, a kaja pedig finom legyen !! :))

Lea Mónika írta...

nahát...;;)

Kriszta írta...

na, ti aztán kiutazzátok magatokat:)

Szilvia írta...

ha valaki megkerne, hogy jellemezzelek egy rovid mondatban, akkor igaz tudod mit mondanek:))??...Adina=az eltevesek embere:)))mindig sokat,jol, finomat!!!

iri írta...

A ferj a kepen,most mar csak igeret szerint a listat varom.

Klári B. írta...

:) aldast a foztodre :) es nem csak

Maria Smith írta...

Sok aldast kivanok es kerek en is szamotokra e hetvegere nezve!Hat mi most az Ur fajo es mely, egesz lenyunket athato erintese nyoman mar nem vagyunk foldhoz ragadtak...Neha az Ur nagyon bele tud nyulni eletunkbe..es ez KEGYELEM, ALDAS! Ennek nyoman tell meg lelkunk az odafentrol valo TISZTA, FELTETEL NELKULI SZERETETTEL, AZ IRIGYSEG NELKULI MASOKKAL VALO OROMMEL, AZ ODAFENTROL VALO BOLCSESSEGGEL...Puszillak, imadkozo szivvel gondolva rad, adjon az Ur erot es fentrol jovo bolcsesseget, vezettetest a hosszu hetvegevel kapcsolatosan!Erzsike

Budai Evódia írta...

egyetértek Szilviával... 60 kg mammamia!!!

Ilyés Zizi és Tibor írta...

hm,nektek aztan bejott az elet:D

Névtelen írta...

Kedves Hugom! Hát csak ügyesen tedd el azt a zakuszkát, mert tudod, hogy én nagyon szeretem, de itt mifelénk nincs, tehát haza kell mennem érte:-) Puszi mindenkinek, I