2009. október 29., csütörtök

este-reggel

Ma reggel szólítom valamért a férjemet, hogy: Drágám, hol vagy? A nappaliból orgona hangja szólt, de egyértelmű volt, hogy nem a Drágám játszik :P, viszont kérdésemre a válasz onnan érkezett: Itt vagyok, anya, gyakorolok az orgonán!
Nos, az ő gyakorlásának a ragacsos nyomai ott is szoktak lenni a billentyűzeten :)
(Meglássátok, ebből a jányból még orgonaművész lesz :P )



Ma este pedig a vacsorát Barka készítette, teljesen egyedül; tejbegrízet - ahogy az ő szakácskönyvükben volt megírva. Ügyes fiú, mondhatom! A vacsi fincsi lett! (Közben ő folyamatosan értékelte magát, többek között így: Ez az első szakács-sikerem!) Minden második percben megkérdezett minket, hogy ízlik-e, és Boróka kitartóan válaszolta, hogy nem! :P Lám-lám, milyen (rossz) érzés, ha az ember főztjét kriZITálják...
Arra is gondoltam, nem kell sokáig várnom, hogy vacsorameghívásban legyen részem ... a fiam részéről.
Persze, azt sem hallgathatom el, hogy az ebédet Tíztojásos rántotta á lá József, Ábel fősegédletével készítette el József (ez sajna most nem lett megörökítve, mert nálam volt a gép), és kóstolót nekem is hagytak. Csudajó dolgom van!

5 megjegyzés:

Betti írta...

De jó képek!
Nem mindannapi lány Boróka. S a fiaidra is büszke lehetsz. Talán ez valami régebbi jó vetésnek az aratása.

Budai Evódia írta...

neked nincs is dolgod, amint látom:) jó neked:P
én amennyit értek a zenéhez, hát mondhatom, hogy Borónak megvannak a hosszú ujjai a billenytűzethez:)

Kingabell írta...

Ezek a Mike gyerekek milyen ugyesek! :)

Klári B. írta...

Aranyos Boróka. Amúgy emlékszem még, mikor a fiaiddal az recepteskönyvük szerint készítettünk Brassóban bundás kenyeret. :) Nyami.

iri írta...

Bocs hogy nem lattam kerdesed lapomon.Toled vartam a valaszt,megpedig hogy vegere jutottal a tanulmanynak s lehet lesz nemi jotanacsod,meg tapasztalatcsered.Szivesen veszem barmikor.