2009. december 16., szerda

nem tudom már

honnan került a gépemre, de megtaláltam, meglepit is készítettem belőle a nőknek, most meg közreadom.

Karácsonyi sütemény
Hozzávalók:
1 kg jó meleg szeretet

1 kg bátorság

3 dl szorgalom

1 dl jóság

1 tojásnyi kedvesség
Elkészítés:
A szeretetet szitáld át a türelem szitáján, nehogy pletykamag kerüljön bele. A hozzávalókat gyúrd össze 1 tojásnyi kedvességgel, és takard le tiszta jókedvvel. Ha megkelt, süsd meg a kitartás tüzénél. Szórd meg asszonyi kacagással és tegyél rá pár csepp megfontolást. Vágd fel annyi darabra, hogy eggyel mindig több legyen, mint ahányan körbeülitek az asztalt, hiszen mindig akad még rászoruló. Kínáld mosolyogva.

Jó sütést, nemcsak karácsonyra!

6 megjegyzés:

iri írta...

A szeretet s batorsag a legnagyobb adag!

Hilda írta...

ez naaagyon jóóó :)
Köszi!

M K írta...

Kínáld mosolyogva:)-ez az egyik legjobb rész a receptben.

'Zsike írta...

De jó! Ki is nyomtatom magamnak. Köszi, hogy megosztottad.

Kingabell írta...

De jo! :) Es milyen meglepi lett a noknek? Mit sutottel ? :)))
...Mostanaban olyan sokszor eszembe jutsz (juttok)...foleg az imahazban. Vagy lehet miota felvitt David a regi lakasotokba...neha elmerengek...szeretettel es imaval a szivemben :)

Mike Adina írta...

Négyet egy oldalon kinyomtattam, ceruzán fecsavartam, majd mindegyiket masnival átkötöttem. (Na jó, a felcsavarást-masnizást aranykezű hölgyek végezték el helyettem :P.). Egy szép karácsonyi dobozba beraktam az összest, és a nőikör végén mindenki hazavitt egy ilyen pincuri ajándékot, amit persze csak otthon bontottak ki.
Ja, és a nagy menetben majdnem megfeledkeztem az egészről, a társaság egy része már hazaindult, mire észbekaptam... és osztogatni kezdtem.