2010. január 17., vasárnap

élve is - halva is

Ha egér kerül a házba, tutti, hogy én veszem észre elsőnek - a szagról, de van szerencsém futás közben is. Ha elkapjuk, akkor is én látom meg elsőnek. Muszááááj???
Ha felállítjuk az egérfogókat, gyakran ellenőrzöm. És van szerencsém holtan is elsőként felfedezni a cincogikat. Ki tudja, a többieket mennyire érdekelné hogylétük?
Én csak annyit üzenek minden egérenk: kint tágasabb!!!

9 megjegyzés:

Borzási A. Kriszta írta...

Adina, miközben olvastalak, eszembe jutott a hargitai zene7, amikor berepült egy kedves kis "madárka" a kápolna ablakán, s még a papírt is a fejedre raktad, nehogy bántson:))
nem piszkállak én, csak viccelődöm:):)

Mike Adina írta...

jaj, az is egér volt, bőregér :)

Lea Mónika írta...

az, az!...:))

Maresz írta...

:))))

Budai Evódia írta...

hihi...egér... tudod Adina én már nem félek! igaz, lehet azért, mert azóta megkímélt az élet tőle. pedig lett volna még lehetőség olyan brávós találkozásra..

iri írta...

de bent bovolkodnek!

Maria Smith írta...

Adina! HOgy te milyen batra asz hozza a dolgokhoz....en mar hamara lavztam volna othonrol mint ok!Jut esembe anyukam kora reggeli szelloztetese othon egy oszel ....a cipotarto a bejarati ajto mellett volt en meg mindeg olyan csampasan ebredtem es kellett 2 ora hogy kijozanodjak....baratnom vart az ajtoba mejunk suliba gyprsan elkeszultem es nyomtam a labom a bakkancsomban mikor ereztem valami puhat de csontosat....egyszer csak kivettem a labom hat kirepult egy kis eger! Ne tudd meg hogy bele voltam betegedve.....annyit nyavajogtam hogy vegul nem mentem suliba elvegre eger volt a haznal....csoda hogy tuleltem!:)))

Réka írta...

huha, már azt hittem, csak én bírok ilyen "egerésző" tehetséggel...a család állandóan ezzel húz...szia, "rokonlelkem:)"

Mike Adina írta...

Szia, Rokonlélek-Réka! Vajon ki vagy?