2010. június 9., szerda

évzárók

Holnap lesz az Ábelé, és a Borókáé, pénteken a Barnabásé. Megvannak a közös ajándékok, a virágcsokorok. Igazán kevés ez a köszönöm mellé, amit az óvónéniknek és tanítónéniknek mondhatunk/adhatunk fáradságos munkájukért. (Igaz is, az üdvözleteket még meg kell írnom, jaj!)DE a fiúk is keményen dolgoztak, tanultak azokért a jegyekért, minősítésekért... (még ha én olykor többet is vártam, az én bajom, hogy nehezen találom az elégedettség hangját, pedig igazán büszke vagyok rájuk, és nagyon hálás Istennek értük).
A fiúk nagyon-nagyon fáradtak, én is várom a vakációt ilyen szempontból is. Nem baj, ha újabb kihívások várnak, mert ezekkel együtt szép az élet.

5 megjegyzés:

Anna írta...

Milyen igazad van! Még jó is kicsit lelohadni évzáró előtt, ugyanis az idegrendszerem kissé megviselte a barnamedve jelmez keresés... időm se meg erőm se sok van hogy magam varrjak egyet, venni dráááága, álarcot nem kaptam, rajzolni nem tudok, kölcsönözni nem fogok. Turiztam egy kapucnis barna pulóvert arra varrok füleket... hálás szívvel... Közben lépegetek én utánad, egy nappal sem maradok le! Puszi.

iri írta...

Es Boroka meginkabb!

Abigél írta...

Gratulálunk a jó eredményekhez! Én is várom már a szünetet,azután a szünet végét:)

Szinne Mike Anna írta...

O, de ugyesed es aranyosak mind! Megerdemlik a vakaciot. Mike Mamat epp sikerult kedden elhozni hozzank (a roman konzulatusra kellett mennun,ugyintezes, stb), es szepen leultettem a szamitogep melle, mert kulonben megallas nelkul takaritott volna...be kellett potolni a lemaradast:) szegenynek mar kaprazott a szeme:). Nagyon buszke es halas nagymamaja(en meg nagynenje, of course!)ezeknek az ugyes unokaknak! Kellemes es aldott nyarat mindenkinek.

Zsuzsa írta...

Olyan nagyon szép, és ügyes gyerekek!
Szívből gratulálok nektek!
Kellemes vakációzást!