2010. december 3., péntek

Meghatódtam, míg ezt megnéztem.

Maresznél láttam, de továbbadom nektek is.
Az az ige jutott eszembe, amit nemrég tanulmányoztunk a gyülekezetben: Pál írja a thesszalonikai hívőkről, hogy "titeket maga Isten tanított meg egymást szeretni". Gondolom, ezeknek a hívőknek is Isten adta az ötletet a szeretet ilyenfajta megnyilvánulásához embertársaik felé. Kreatív emlékeztetés a karácsony igazi értemére. Ismeretlenül is hálás vagyok értük.

7 megjegyzés:

Borzi írta...

Tok jo hogy feltetted, ma delelott mondta nekem valaki hogy ezt latta es tenyleg elmeny meghallgatni libaboros lesz az ember tole. WOW.

Maria Smith írta...

Szia Adina Koszi en is nagyon nagyon kellemes elmenynek vettem meghalgatni! FEl is tettem a Facebook ra is. Nallunk nagyon nagy cucc hogy mindenhol gyonyoru ennek karok gyerekek felnottek a bevasarlo koszpontokba de ez nagyon megfogott mert olyan hatalmasan nagy igazsagot foglal magaba...most O ROLLA van szo...es nem rollunk es arrol hogy "uralkodasanak nem lesz vege soha" nagyon jol esett halgatni...es halat adtam azert is hogy ertekelhetem a zenet hogy nem csak halgathatom hanem enekelhetek is....sot gyermekeim is nagyon szeretnek enekelni....persze ehez kulon tehetseg es tanulas kell...es ezert most eszembe jutottak sokan azok kozzul akik tanultak hogy masokat is feluditsenek hangukkal kepesegeikkel...Jozsefed, Erna baratnom es sokan masok! ISten aldja meg unneplesunket...kellemes Adventet nektek is.

Abigél írta...

Hát ez valami csodálatos volt!!!!!
Csak azt tudtam mondani a végén: Jövel Uram Jézus!!!! - hamar
Köszi:))

Zsuzsa írta...

Én is köszönöm, hogy megmutattad!

Budai Evódia írta...

nagyon tetszett nekünk is
ha nem jársz facebookra, csak később kapod meg az ilyent, ha megkapod:)

Lea Mónika írta...

en jarok facebook-ra, megse kaptam meg hamarabb... de jo volt most is! szuperszuperszuper!:)

Szertár írta...

Köszönöm! Fantasztikus ötlet... Érdemes figyelni az emberek arcát! Erika