2011. március 8., kedd

A mi családunkban

nőnek lenni jó!

7 megjegyzés:

iri írta...

Elhiszem s orvendek!Aldas, bekesseg, orom!

Abigél írta...

Nálunk is...:))

Zsuzsa írta...

:)Mi is kívánunk nektek szép nőnapot!

Budai Evódia írta...

nagyon szép

szinne mike anna írta...

Ezeknel a viragoknal mar csak csaladotok notagjai szebbek:) Nagyon boldog nonapot kivanunk mindkettotoknek.
UI: Itt felenk az egeszbol mit sem tudnak...ugyhogy mar teljesen elszoktunk mi is az egesztol. Holott szerte a vilagon "Nemzetkozi Nonapot" unnepelnek:) Csak most esett le, hogy, tenyleg...

Zsuzsa írta...

Szia! Régóta olvaslak titokban. De ezzel a bejegyzéssel nem értek egyet. Ugyanis a nőnapot az emancipáció lelkes hívei hozták létre,kb 100 évvel ezelőtt, azért hogy a nők is dolgozhassanak. Ezzel tönkretették a családokat, mert aki napi 8,5 órát dolgozik és 1,5-2 órát utazik oda-vissza a munakhelyére/ről, és a háztartást (sütés, főzés, mosás, vasalás, takarítás-kombó) , az tudja, milyen nagy csapdája ez az ördögnek. Isten a nőt arra teremtette hogy gondoskodjon a családjáról és nem arra, hogy munkarobot legyen; arra hogy engedelmeskedjen az urának, és nem arra hogy a traktoron túlórázzon...stb. Nem megbántani szerettelek volna, hanem elmondani a véleményem! Isten áldjon!

Budai Evódia írta...

megértem azokat, akik negatívan közelítik meg a nők napja témát, de milyen jó, hogy vannak, akik szabadságot kaptak arra, hogy félretegyék, ha kell megtagadják azt, ami rossz, és helyette isteni értéket adjanak a dolgoknak. nálunk is azt tapasztaltuk, hogy különösebb felhajtás nélkül, helyet adtunk az örömnek, hogy Isten céllal teremtett különbözőnek minket, férfivá és nővé. és ilyenkor kapunk erőt ahhoz a szerephez, ami nem könnyű, hogy a bűn, az emnacipáció beálltával Istennel mégis szép lehet az élete a nőnek! erre hívjuk fel a figyelmet, és milyen jó látni megerősödni nőket és asszonyokat a küldetésükben, az Úrban.
maradjunk egyensúlyban... én is erre kértem az Urat az elmúlt napokban...