2011. június 21., kedd

Értékes

ajándékot kaptunk nemrég. Egy dvd-t egy temetésről, melyen Mike tata prédikált. 13 évvel ezelőtt... Olyan jó volt látni-hallani őt...
És a gyerekek! Barka már nem emlékezett rá, Ábi és Boró pedig nem ismerhette. De alig várták, hogy ők is megnézhessék, hogy lássák a nagytatájukat, legalább így. Felbecsülhetetlen értéket kaptunk. Valaki sejtette ezt, ezért küldte - számunkra ismeretlenül - a dvd-t. Köszönjük.

4 megjegyzés:

szinne mike anna írta...

Milyen figyelmes ez az anonymus felado! Mi is koszonjuk:) Epp mondta Gyuri, h nekunk is van egy par regi felvetel az otthoni latogatasok reven, csak mar nincs mivel lejatszani:) El kellene kuldeni oket egy olyan ceghez akik atultetik CD/DVD-re.
Arra emlekszem, h legutobb amikor Joshival otthon voltunk, Gabor bacsi reszere keszitettunk egy dvd-t az imahazepitesrol, es azon rajta volt edesapa is. A legmeghatobb resz, amikor Mocsolyan, a Mike tato es mama sirjanal iget olvas es imadkozik. Persze egy szem sem maradt szarazon...

EVI írta...

Örülök,hogy megkaptátok a DVD-t. Nemrég másoltattuk át a videókazettáról. Reméltem, hogy örömet szerzek nektek, és örülök, hogy így lett.

Mike Adina írta...

Évi, hát örülök, hogy mégsem ismeretlen személy vagy nekem.

Attila írta...

A napokban beszélgettem valakivel, s emlegettük hogy annakidején Mike bácsi busszal vagy stoppal ment ki Bányáról Koltóra(például).Elindult 2 órával az összejövetel előtt, a végállomástól gyalogolt még 3-4 kilómétert a gyülekezetig, s közben mindenkivel beszélgetett. Mostanában ez már nem divat: autóba be - kezdés előtt 2 perccel imaházba be - összejövetel befejezése után 2 perccel autóba be - ez lenne ma a forgatókönyv.
Nagyon hiányzik az őszintesége,a higgadsága, a közvetlensége.Ma is rengeteget tanulhatná(n)k tőle.