2011. szeptember 16., péntek

segítséééééééééég

:))

Hála Istennek, volt segítségem az elmúlt hetekben. Eleinte Zsuzsi néni segített (kérésre), majd egyik unokahúgom, Helga jött el 2 hétre, az elmúlt 4 napon pedig Ildikó volt velünk. Nemsokára hat hetesek leszünk, és vár rám az igazi megmérettetés (vagy ki tudja).

József, Barka és Ábel elutaztak ma Nagybányára, részt vesznek az ottani főtér fesztiválon... na jó, nem a kikapcsolódás miatt mennek :)) Vasárnap József koncertezni fog a helyi kiskórussal, de elkísérte Egyed Ernő (billentyűs), Dajka Zsolt (basszusgitár) és Barnabás fiunk (dob) is. Gondolhatjátok, micsoda kihívás, öröm és büszkeség ez Barkának... hát még nekem :))
Ildi holnap hazamegy (mármint Váradra), én maradok a két kicsivel... és Azzal, aki nagyobb, mint bárki-bármi más!

5 megjegyzés:

iri írta...

Hat en segithetek azzal az Igevel ami rajtam is segit:Mert te Uram, megáldod az igazat, körülveszed a te jóvoltoddal, mint egy paizszsal.

Elisabeth írta...

Örülök az örömödnek, légy is büszke a Barkára! És de jó, hogy szolgálhatnak ilyen felállásban együtt. Gondolni fogok Rád az elkövetkező napokban, hiszem nem leszel segítség nélkül továbbra sem, töltse be az Aki sokkal nagyobb mindennél, otthonotok és nagy házatok, hogy ne érezd egyedül magad a két kicsivel akiket puszilok.

Attila írta...

Tudom, hogy neked nehéz volt, nekünk viszont áldás volt a József és fiuk jelenléte a hétvégén. Picit nosztalgiáztunk, mert a kiskórust azok alkotják, akik József és Sámuel "árnyékában" nóttünk fel annakidején, s ő szerettette meg velünk a 4 hangot. Nagyon hiányzik egy Mike József a gyülekezetünkből manapság. Élmény és öröm volt számunkra mellette énekelni, áldjon az Úr titeket!

Attila írta...

Tegnap akadtam rá erre az összefoglalóra amit egy helyi TV sugárzott, számotokra 1:01-től kezd érdekes lenni... http://www.emaramures.ro/Video-Maramures/8089/VIDEO-FOTER-FESZTIVAL-Jocuri-si-jucarii-de-pe-vremea-bunicilor-si-partide-de-sah-cu-pioni-umani-au-animat-Centrul-Vechi-al-Baii-Mari

Mike Adina írta...

Köszi, Attila! Bogya Józsitól megkaptuk a linket, és megnéztük többször is.