2012. március 17., szombat

Boró kedvence

Gyakori óhaja Borókának, hogy tegyem be a Júréjzmíáp-ot... :) Aki ismeri a gyönyörű ruhában gyönyörű hanggal megáldott szép arcú lányokat, könnyen megérti, egy kislánynak mért lesznek kedvencek :) Szerintem ez is közrejátszott abban, hogy Boróka hegedülésre adta a fejét :)) Ha ilyen jövő vár rá... Mondjuk, nekem nem a kedvenceim, de attól az övé még lehet. Nektek tetszik?

2 megjegyzés:

gitmargit írta...

:)
képzeld, Jázminnak is nagyon tetszik. Egyszer megmutattam neki és teljesen oda volt a szép ruháktól meg a hegedűtől! Mondjuk ő már egy ideje eldöntötte, hogy hegedülni fog - mióta a Jobbágy család nálunk szolgált. Meséltem neki, hogy ezt az éneket akkor énekeltem sokat, mikor ő pici baba volt, és sokat sirt... és sokszor én is sirtam. Egy időben ha meghallotta ezt az éneket, ő is elkezdett sirni... Szóval nekem nagyon tetszik ez az ének, főleg magyarul, a Continental Singers előadásában.

Sz Inci írta...

Nekem is a kedvenc enekeim koze tartozik, de ettol az egyuttestol meg nem is hallottam. Szepek ok is a ruhajuk es a hangjuk is, habar nem lehet konnyu ilyen karcsusitott ruhakban enekelni, e ugy latszik, nekik megy ez is. Szerintem azert az enek mondanivalojahoz nem nagyon paszol ez a keret. Jobban tuom parositani ezzel a vieoklippel: http://www.youtube.com/watch?v=2DorNUsi5LE&feature=related.