2009. április 27., hétfő

hazafelé


Az utazás nagyszerű volt, és fejedelmi ebédben volt részünk Ildikóéknál (pedig hipp-hopp készítette össze).
Este fél hét körül Váradon voltunk... Boróka nem esett extázisba a találkozáskor, és aztán sem. Sőt, nem akart hazajönni velem, hanem még elment egy körre Angival, akivel amúgy egész nap volt, és akivel értem jött Váradra. Egy kis nyafogás még este, meg reggel, és szerintem ezzel lassan visszaállunk a rendes kerékvágásba. Éjjel nem ébredt fel, és ez nagy szó ám! Örülök, hogy kezd kiegyensúlyozottabb lenni, és a kis "muszájkiruccanások" nem viselik meg már annyira, mint korábban. Így bizakodással nézek elé a májusnak, amikoris kéthetente kell elutazni.
De visszatérve még egy picit az utazásra. Megálltunk egy Mol kútnál szusszanni, s hát az isteni szervezésnek köszönhetően összefutottunk a Rá-hangolva váradi jazz zenekarral. Kicsi a világ, s nagy a rokonság!

3 megjegyzés:

Lea Mónika írta...

jaj, adina...mi csak probalkozunk a jazz-el:D mi csak vmi jazzeset jatszunk:D:D:D
de jo volt osszefutni!!!!:D:D:D

Maria Smith írta...

Ismerosok? Hat jo lenne mar egy kis jo zene othon de milyen az a hivo jazz? mert nekem a Jazz elegge laza es kicsit olyan mint akik csupppppaaaaaan egy csooooopppppett ittak es egy kicsit ellazultak....az ilyen porgosoknek mint en vagyok ugye ez nagyno jo! Ajanlom (nem hivo de irto jo a NORAH JONES, Katie MELUA enekeseket)....AMY WINEHOUSE IS egesz jo!
MXX

iri írta...

Orvendek hogy jo volt az utazas