2009. április 21., kedd

pakolászok, készülődök


mert holnap elutazom. Harmadmagammal - és ezúttal nem családtagokkal - Szlovákiába megyünk egy női konferenciára, a Hope-ra. Izgulok több minden miatt is: úgy néz ki, nekem kell az út nagyobb részén vezetni, és más autóját (szerencsére jobb, mint a miénk). Szeretek vezetni, és remélem, hamar belejövök, megszokom az idegen autót is. Kíváncsi vagyok magamra, hogy fogok majd angolul barátkozni, mert idegen környezetben nagyon hajlamos vagyok egy csendes kis sarokban meghúzódni... Egyáltalán, milyen egy külföldi női konfi? Remélem az sem lesz gond, hogy Isten sem magyarul szól ott hozzám, már ami az előadásokat illeti. De abszolút reménykedve készülök és indulok, elvégre a Remény konferenciája lesz ez.
A gyerekeket nem féltem, jó kezekben maradnak: József bátorított, hogy menjek csak, majd ő ellesz velük. Meg aztán, a fiúk elég nagyok már, önállóak sokmindenben, Borókára meg van jelentkező, hogy napközben pesztrálják, ha szükséges lesz. Hagyok itthon kaját, tiszta ruhát, pár jó tanácsot, utasítást... kell még más is?Az ima előtt nincsenek határok, távolságok. Vasárnap estére már itthon leszek.
Borókát tegnaptól kezdtem szoktatni a gondolathoz, hogy elutazom. Bátorító nekem, hogy első hallásra nem pánikolt be (mint régebben), nem hisztizett. Ma reggel így imákodkozott: Úr Jézus, köszönöm, hogy Anya elmegy Lovákiába...

8 megjegyzés:

Tündi Dajka írta...

Jó utazást! Áldja meg az Úr minden részét a konfinak számodra.

Márta-Zsófi írta...

Jó konferenciázást Lovákiában:) Már várom a beszámolódat!

Maria Smith írta...

Hat vedd ezt kuldetesednek es most elvezd a tobbes szamban valo utazast az egyutt toltott idot a tobbiekkel. Biztos vagyok benne hogy minden szep lesz. draga ferjed bizti hogy mindent megtesz hogy pontosan es jol vegezze el azt amit el kell vegezni...en mindent pontosan leirok Jon nak mindeg es frigiderre rakom ahol ugye allanodan megfordul (marmint a konyhaban) aztan van mobil meg internet es hat van az annak a bizonyossaga is hogy improvizalhatunk mindeg....ebben Jon profi....
na meglatod jo lesz az! Lovakia szep ...elvezd!"

Budai Evódia írta...

de jó lenne veled menni:)
imádkozom érted. más autójában is ügyes sofőr leszel...)

Lea Mónika írta...

jaaaj, de edes! :)) lovakiaba:)) en nagyon orulok, h mesz! vegre kicsit te is kikapcsolodhatsz, vilagot latsz, sztem biztos nagyon klassz lesz!!!!:):)

Kingabell írta...

Nem postázod el Borókát Aradra? :) Én utaztam veled és tényleg jól vezetsz, főleg ha van melletted ember és beszélgetőtárs :)) Szóval, érezd jól magad, gondolok rád! :)

iri írta...

Kivanok erot mindenhez

Siko Margit írta...

Az Ur legyen veletek es orizen,sok aldast kivanok