2009. május 5., kedd

Hát erről a dalról volt szó... kíváncsi vagyok, lejátssza-e...

12 megjegyzés:

Kriszta írta...

Nahát, ügyes fiaid vannak, Adina:)

Hilda írta...

szép meglepetés :)

marika írta...

nagyon ügyesek!:)Ez igen!

Berni írta...

Micsoda meglepetés!!!

Napsugár írta...

hát én már nagyon rég nem láttam őket!!! egyre inkább a szülőket látom bennük...

mindent belead az az Ábel (Barka meg szégyenlősnek tűnik :))!!! erősen tetszett!!!

Lea Mónika írta...

lejatssza, es naaaaaaaaaagyon ugyesek!!! :):)
[Igen, Abics is megjegeyzte, h Barka nagyon szegyenlos:D]

Maria Smith írta...

HAt nem semmi! Hallod en csak azon tunodom hogy lehet ket gyerek ennyire mas?! Ez az Abel akar szinesz is lehetne....de Barka nem ugy nez ki mint aki igazan elvezi a follepeseket!!!- sajnalom ot.
Jozsef mit szolt hozza? - hat varom majd Reuben is ilyen szepen enekeljen nekem...de jo lenne..anyja szive csak ugy hizna...na meg a majja is!:))
UGyesek a fiuk uzenem nekik!

MARIA

Mike Adina írta...

Barka szégyenlősebb, igaz. Ábel nem veti meg a szereplést. Kiegészítik egymást, és jó kritikusai is egymásnak, a zenében is. Egyébként József bátorításul modnta, hogy ő is olyan szégyenlős volt valamikor, mint Barnabás.... és lám... (a lámot én mondom :P)

Budai Evódia írta...

lám-lám:P

Tündi Daika írta...

Mikor kis gyerek voltam, hallottam Nagybányán Sámuelt és Józsefet énekelni (ők azért már 18 év körüliek lehettek) de az ugrott be, hogy Sámuel olyan volt mint Ábel, József pedig mint Barka (szégyelősebb volt)... de nem ez számit, hanem az, hogy énekelnek és milyen szépen... boldog anyuka lehetsz :)))

encóka írta...

milyen magasan tud énekelni Barka! üzenem neki, hogy nagyon ügyes! Ábi pedig dicséretre méltóan énekeli a második hangot.
és szép volt csakugyan.
aztán a fejbiccenés, amikor indítani kell ... az tagadhatatlanul a József öröksége :D
Nálunk egyelőre Péter hallja tisztán a hangokat, de néha Krisz a lelkesebb :D

Névtelen írta...

Edes kedves unokatesok/unokaocsikek, vegtelen ugyesek es aranyosak vagytok (persze az apukatok is az:). Az ilyen anyaknapi ajandekrol elmondhatni, hogy "a rozsda es a moly nem emeszti meg", az ido foga pedig nem hogy nem kezdi ki, hanem teltevel egyre ragyogobba aranyozza. Sok-sok errefele_divatos "legpuszi" (edesapatok majd demonsztralja:)kisereteben, Anna nagynenetek.
U.I. A nyakkendo edesen szivfajos nosztalgiat valtott ki...ezt az edesanyak ertik:)Koszonom Adina, unokaocseim-hugocskam fantasztikus edesanyja!