2009. május 7., csütörtök

Megint


utazásra készülök, nem is titok, a többiektől kiderült rég, hogy Zilahon lesz a lány-asszony konfi. Mindenhogy készülődöm, szívben, lélekben, testileg... az agyamban már csomagolok, meg írom a listát, hogy mit kinek kell vinni, hogy is lesz az éneklés, tudom-e, amit kell, aztán az ellenség testi gyengeséggel támad... és készítem a család többi részét az itthonmaradásra. Boróka hétvégére Ibi mamánál lesz, Ábel szombaton EU-s versenyen, a többiek itthon, meg amerre kell.
Nem Várad felé megyünk, hogy kikerüljük a tengelytörő útszakaszt, remélem, eltalálok másfele is.

U.I. A képen látható repceföldet Magyarországon kattintottam le. Prodán MÁrta kedvéért, ma ez az illusztráció.

7 megjegyzés:

Kriszta írta...

Taláááááááálkozuuuuuuuuuunk!:)

márta írta...

Nagyon köszönöm, ez most nekem roppantul jól esett. :)

Maria Smith írta...

Kellemes egyuttletet!Rebire nagyon vigyazz ne engedd a szemed elol! Es remelem jo sok jot tanul majd es elvezi a masok tarsasagat!

Mxx

Rebeka írta...

nyugi Maria....vigyaz ram:))....remelem..:))...biztos elvezni fogom a masok tarsasagat foleg amilyen sokat szoktam beszelni=))..........
Amugy nagyon szep a tajkep

iri írta...

Sokfele lazas keszulodes,nekunk az itthon maradottaknak marad az imatamogatas.

Budai Evódia írta...

Köszi, iri. Tudod mennyire sokat jelent az, hogy akik otthon maradnak, imádkoznak? Ma is ez a tény sokszor segített békére... Köszönjük..
Nagyon várom, Adina, meg a többiek:), hogy együtt élőben is gyönyörködjünk az Úrban, ne csak a blogos tanulmányon keresztül:)!

Lea Mónika írta...

na vegre megtudtam, h mik azok a sarga foldek az ut menten... nekunk is nagyon tetszett, mikor arra kocsikaztunk - meg visszafele is tetszett meg mindig-, ismeros is volt valahonnan a kep, csak epp azt nem tudtuk kitalalni, h milyen virag az....:)) szoval koszi!:D