2009. június 21., vasárnap

...

Azt nem szeretem itt, ebben a blogkörnyezetben, hogy utólag nem lehet módosítani a közzétett bejegyzéseken. Pedig, ha utólag veszek észre gépelési hibákat pl., akkor szeretném kijavítani!!! (Igen, az előzőben vannak hibák :(( ).
Vagy, ha jobb képet, illusztrációt találok, akkor is módosítanék...
Na, de keretek közt vagyok, egyelőre itt és így. Most így kell jó legyen.

10 megjegyzés:

márta írta...

Adina kedves, de hát lehet módosítani! :) Ugyanúgy fogsz hozzá, mintha bejegyzést szeretnél írni, de a "Bejegyzések szerkesztése" gombra kattintasz. És ott aztán bármelyik bejegyzést módosíthatod. :)

Kriszta írta...

és a képeket is ki lehet cserélni...:)

Mike Adina írta...

jaj, de jó!!!

Mike Adina írta...

akkor most ki kell törölnöm ezt a bejegyzésemet :))

Mike Adina írta...

na, ilyen is vagyok én: meg kell mutatni nekem az orrom előtt levő gombot :))

Budai Evódia írta...

ezek szerint nem vetted észre a rengeteg javítgatásaim, sokszor 1-2 nap múlva is:)

Mike Adina írta...

nem én!!!

Józsi írta...

He-he, mindig élvezem, mikor az asszonykák, akik tíz évvel ezelőtt azt se nagyon tudták, hogy kell bekapcsolni a számítógépet, tehnikai megbeszéléseket folytatnak :) (jó, Márta, tudom, hogy te tudtad)

iri írta...

nahat ebbol kimaradtam,pedig eppen most javitottam egy bejegyzesem.visszamenve a szerkeszteshez ,de maskepp mint Marta mondta,tudjatok olyan jo venaasszonyos modon.Elobb lemasolom a bejegyzest,majd a szerkesztesnel kitorlom s utana ujbol berakom a bejegyzeshez s javitok.Komplikalt?Nem csak annak latszik.

Klári B. írta...

en nem komplikalom. A bejehgyzesem mellett, ha be vagyok eppen jelentkezve megjelenik egy ceruza, lenn ahol mutatja hany kommentem van ahoz a bejegyzeshez. A ceruzara kattintva maris annak a bejegyzesnek a szerkesztesi reszebe jutok, es kepet is lehet igy cserelni, szavakat, betuket, stb. En is sokszor javitok. :) Foleg a helyesirasi hibakat, legtobbszor a z es y-ont. :)