2009. szeptember 12., szombat

ígéret szép szó...


ha betartják, úgy jó... ez a közmondás rám is vonatkozik.
Augusztusban ígértem meg Irinek, hogy ezúttal beszállok a játékba. Most tartom be a szavam, már azért is, mert ihletettnek nevezte a játék születését. Örülök, hogy néhányotok hetes listáját olvasva gazdagodhattam, lelkesedhettem. Leírom hát az én derék emberem, Józsefem, dicséretét.

1. Jó humorú. Nemcsak ciki helyzetekben üti el a dolgok élét, és oldja a feszültséget, hanem amúgy is sokszor megnevettet. Sajátos észjárása van, és rengeteget játszik a szavakkal...

2. Mindig úgy éreztem és tapasztaltam, hogy tisztel engem és felnéz rám. Nekem ez különösen sokat jelent. Fontosnak tartja a véleményemet, és tudom, hogy nemcsak azért kérdez meg, hogy utólag ne kommentáljak. Menyegzőkön szívesen énekel duettet - velem.

3. Körültekintő és alapos. Minden munkájában. Ezt értékelem benne, bár sokszor nehezen várom ki a dolgok végét :P.

4. Ezermester. Mindent meg tud javítani, vagy legalábbis tudja, mit kezdjen az elromlott, meghibásodott dolgokkal, tudja, kihez forduljon velük; nemcsak a bajt látja, hanem az összefüggéseket is. Utánanéz a más munkájának is (már, amit nekünk végeznek), nemcsak magától várja el a pontos munkát, lelkiismeretes hozzáállást.

5. Jó beszélgetőtárs és lelkigondozó. Nekem is, másoknak is. Meghallgat és időt szán a kapcsolatokra, esélyt ad a változásra.

6. Könnyen megbocsát és bocsánatot is kér. Nehezen viseli a feszültséget - (nekem néha nem gond, sajnos) -, szereti a békességet, és keresi azt, bárkiről legyen is szó.

7. A minőség embere és szereti a kompakt dolgokat. Ma is azt modta, hogy a zakuszkának, kápiakrémnek is kompakt íze kell, hogy legyen :D. Nem híve a "se füle, se farka" dolgoknak, programoknak, "majd lesz valahogy" életfelfogásnak. Mindennek értelme kell, hogy legyen, és logikusan kell beilleszkednie a sorba (vagy épp a lábasba).


8. (Ez bónuszpont.) A
lakberendezésben, és az ajándékozásban is nagyon kreatív. Minden ajándékát szöveg kíséri (aki kapott már tőle ajándékot, tudja), ami legtöbbször az ajándék legértékesebb részévé válik. Mivel szereti felfedezni az összefüggéseket , az ajándékok is rendszerint szimbolizálnak valamit (ha szerencsés az ajándékozott, még rejtvényt is fejthet.) Úgy lerí róla, hogy neki "nagyobb öröm adni..."

Iri, köszönöm, hogy játszhattam!



13 megjegyzés:

Budai Evódia írta...

Milyen jó Józsefnek, ha ezt ő is olvassa:)
Én is felismerek belőle a felsoroltakból...

Mike Adina írta...

olvasta :)

iri írta...

Koszonom Adina hogy nem hagytad figyelmen kivul a Jatekot,meg ha kesobb is nem szamit,hiszen tudom milyen foglaltak voltatok mind ezen a nyaron s tudom az osz sem mentes tevekenysegben.
Nagyon tetszett amit irtal nem is valogathatok a pontokban, viszont azt megjegyeznem hogy becsuletere valsz ferjednek hisz micsoda aldas egy ilyen feleseg aki ennyire ertekeli ferjet s foleg ilyen szepen realisan erzekeli jotulajdonsagait.

Budai Evódia írta...

ez a játék mikor zajlott? már azért mert ha nekem is szólt volna és olvastam volna, tutti nem hagytam volna ki, ugye?:P

Maria Smith írta...

Derek aszonyt kicsoda talalhat de mondom en DEREK FERFIUT KICSODA TALALHAT? Hat nagyon jo dolgokat irtal a parodrol! Milyen jo hogy ilyen szepen tudsz rolla dicsekedni...dicsereteskedni! udv nektek a tavolbol...uzenem J nek a zakuszkanak igen is nagyon kompaknak kell lennie es yummm finom volt nagyon meg van kb egy kanalnyi amit am tartogatok ha megis nagyon nagyon nagyon nagyon megkivanom!

Mxx

Mike Adina írta...

Evókám, a bejegyzésbe belinkeltem a játék eredetét, utánanézhetsz. És kérdezlek Kosztolányival: "Akarsz-e játszani?"

iri írta...

Ugy van Adina minden kedves olvasomnak szolt a jatek,az egesz annyi Akarsz?

iri írta...

Bizony sokan kimaradtak,pedig mindenkinek szolt.

Klári B. írta...

hát igen, enlékszem, jó pár napot nálatok töltöttem, és no, nem minden tulajdonságát ismertem ki, de azért elég sokat etek közül. :)

Kriszta írta...

ilyeneket olyan klassz olvasni...:)

gitmargit írta...

Hát ezt öröm volt olvasni, öröm, hogy ilyen férjek is vannak és ilyen feleségek, akik igenis értékelik és értékesnek tartják férjeiket! :)

Szilvia írta...

annyi mindenben hasonlit Tomira:)))tudod te:)))olyan jo lenne ha itt lennetek mind...hianyoztok!!!

marika írta...

nagyon szépen irtál Józsefröl!Áldott vagy te(is)!!:)
Ja, és Evódia gyere te is állj be a játékba!!