2009. október 6., kedd

sok a munka


Sok dolog van a ház körül. Hosszú listát írtam Józsefnek, legyen mit kipipálnia :). Tegnap a fáskamrát ürítette ki - a megmaradt fát áthordta a fiúkkal a kazánházba, hogy legyen hely a fának, ami a ház előtt várja, hogy felvágattasson. (Barka kicsit lamentált, hogy nem hallott semmilyen vészjósló előrejelzést az időjárást illetően, de na. Letisztáztuk, hogy a fát nem akkor kell felvágni, amikor már hull a hó... lásd a hangya biblikus példáját a szorgalmat, télre való felkészülést illetően.)

Ma meg leszüretelte a Drágám a szőlőt a lugasról, meg ami még a kertben volt, lesz belőle finom must (reméljük).
A ház körül, ugyebár (ismétlés a tudás anyja), mindig van valami tennivaló, javítanivaló, leszednivaló, elpakolnivaló, összegyűjtenivaló, etetnivaló, kidobnivaló....
Unalom - na az nincs!

5 megjegyzés:

Budai Evódia írta...

L szokott nekem listát írni mostanában:) hajaj

Klári B. írta...

Hat akkor jo munkat, es kivanom, hogy elvezettel, orommel es halaval vegezzetek azt. :)

Maria Smith írta...

:))) na nallunk is en irom a sok sok listat...csak sajnos en is pipalom ki....legtobszor! Szinte minden szobaban van egy lista na es papir ceruza hogy ha jon a muzsa akkor rogvest el ne szaljon:))) ezen mindeg sokat szorakozunk! jo munkat mindekinek!

Tündi Daika írta...

Hát tennivalo mindig akad, ugy látom, minden házban. Képzeld vasárnap mit kaptam az egyik testvérnotol... egy dvd-t a bucsukoncertrol, mert hogy tudta, hogy Brassobol száramazom... tök aranyos volt. Jo volt látni titeket, és hogy az elmult 10 év nem telt hiába. Jo ötlet volt ezt a koncertet dvdn is megorokiteni :)

Névtelen írta...

Vigyázz, mert a mustból előbb utóbb bor lesz:-) imre