2010. január 15., péntek

egyezkedés


Boróka Mike mamával beszélt telefonon. Mindenfélét. Mivel a napokban többször is nézegettük a képeket Szilágyi mamáról, meg a hetvenedik szülinapjáról, valamit összekutyult a kislány, mert egyre-másra azt kérdezte Mamától, hogy a mennyben van-e már?

Aztán az unoka tervezgette, milyen lesz, ha eljön hozzá mama repülővel: akkor majd vele alszik, és beszélgetnek... Milyen jó is lesz! Imádkozunk, hogy minél hamarabb jöjjön el az az idő!

Végül, megegyeztek, hogy írnak egymásnak levelet. Boró, mivel neki már van "pixe" elsőnek ír, és ha majd lesz mamának is, válaszolhat. Aztán meg felkérte mamát, hogy énekeljen neki egy éneket. Végül abban egyeztek meg, hogy a következő beszélgetésig mindketten készülnek 1-1 énekkel. Akkor megegyeztünk! - kiáltotta Boró és mama is vidáman zárta a beszélgetést.

8 megjegyzés:

Borzási A. Kriszta írta...

de drága:)

Lea Mónika írta...

Te... ez a Boroka ugy hasonlit ram! most neztem ujra kicsi, gyerekkori kepeim, engem megdobbentett a hasonlosag...meg a durcassag is ugyanolyan... nem?:)) Igaz azt mondtak, h en is n hasonlitottam rad.. nos, akkor nem lehetetlen ez sem:)) Amugy n orulok neki:D

iri írta...

Felejthetetlen elmenyek!

Berni* írta...

Milyen kis aranyos Boróka!!

Ferencz Adél írta...

De cuki :)

Anna írta...

De jó! De drágák tudnak lenni...

Gyöngyi írta...

Nem hiába mondta az Úr Jézus: ha olyanok nem lesztek...Nagyon aranyos!

Szinne Mike Anna írta...

Nicsak! Edesanya ugyanezt az ingmosasi metodust alkalmazta...mis is ugyanigy mostuk az edesapa ingeinek a gallerjat, csak furdokad helyett a tekno szelehez illesztve:) Ugy latszik lelkipasztor-csaladi orokseg:) De aranyos!!! Kolonben oriasi elmeny volt anyukanak a Borokas telefonbeszelgetes:)