2010. január 4., hétfő

halihó

Itt is 2010-et írunk. :)
Úgy történt, hogy karácsony és újév között sok-sok vendég fordult meg nálunk, aminek nagyon örültem. Először is, hosszabb időre eljöttek hozzánk Zsikéék és Béla sógorom Kolozsvárról, aztán egy napra Sámuelék Kecskemétről - akkor mindazösszesen elmentünk Arieseni-be szánkózni, majd az újév első napjaiban meglátogatott minket egyre több Szekrényes (Eszter, Ruben, Inci és családja, Győzi, Tibor). Csak róluk-velük, sajnos nem készült kép, úgy elrepült az idő... Majd legközelebb :). Mára meg mindenki otthon, elkezdődött az iskola, óvoda, munka... Hála Istennek, hétfő van!

7 megjegyzés:

Klári B. írta...

Boldog Új Évet nektek! Örülök, hogy jól telt nálatok is a Karácsony, meg a vakáció. Jó látni képekben is Mikééket és Szekrényeséket. Ja és a már valamikor kirakott puzzlet is, mert úgy emlékszem azt kiraktuk mi is ketten Zsikével, annakidején, Brassóban(legalábbis úgy emlékszem).
Puszi nektek.

Lea Mónika írta...

jaaaaaaj, de szep kepek!!!!!!!:)
puszi mindenkinek!!:)

Imre Sz. írta...

Hogy mondják magyarul annak, hogy"arieseni"?:-)

Szin Anna írta...

Jaj de jo latni "mindazosszeset":) Vasarnap minkenkepp viszem a laptopot anyukahoz, hogy o is lasson es szemeivel megsimogasson titeket.

zsoki írta...

jo volt latni benneteket egyutt! Belat meg se ismertem volna es mindenki nagyon szep es virul:)

iri írta...

Akkor lehet tobb idod lesz irni(ha mar elszeledt a vendeg sereg)Vagy nem? Mindenki jol nez ki de Boroka a leg..leg..leges..

Mike Adina írta...

Klári, ez most egy másik puzzle, a fiúk kapták ajándékba.

Imre, fogalmam sincs, hogy mi az Arieseni magyar megfelelője. Pedig Barka szerint van, de ő sem tudja. És ha ő sem tudja...
Arieseni folyót Aranyos-nak hívják, tudomásom szerint, és a völgyet is Aranyos völgyének. Ragozhatom tovább is. De ha a környéken nem rományul mondom, nem biztos, hogy tudják, miről beszélek :). Azám.

Iri: hátha-hátha... többet írok majd... hátha