2011. április 29., péntek

milyen igaz...


"A szeretet csak személyesen és tettekben megnyilvánulva ér valamit." - Yancey, dr. Paul Brand életét tanulmányozva fogalmazta meg ezt is, többek között.

(Az idézet Philip Yancey, Kerülő utak a boldogsághoz c. könyvéből van. Azt olvasom esténként. Vagy mást. :) )

7 megjegyzés:

Piroska írta...

Már megijedtem, hogy nem tudom olvasni és nézni a blogot, mert tegnap este nem "engedett be " a rendszer. Ma sikerült! A szívünkkel ott voltunk Veletek ünnep másnapján este, örülünk, hogy jól sikerült. Készült róla felvétel? Kellettek nekem most ezek az utolsó bejegyzések, köszönöm.

Mike Adina írta...

Egy "pillanatra" megtorpantam attól a gondolattól, hogy bármilyen megnyilvánulásommal némelyeknek csámcsogásra adok okot, de győzött bennem a szeretet - amit és Akit adhatok, és az, amit azoktól (jelzésekben is) kaptam, akik őszintén szeretnek viszont. Hálás vagyok Istennek. Köszönöm nektek is.

Mike Adina írta...

Igen, készült felvétel a koncertről, csak még nem szántam rá magam arra, hogy feltöltésekkel is foglalkozzam. Ki tudja, egyszer még ez is bekövetkezhet :).

Zsuzsa írta...

Hálás vagyok érted drága, Adina! Köszönöm, hogy olyan sokszor gondolsz rám, és szeretsz! Én is szeretlek!

vefraimne írta...

Örülök,hogy győzött a szeretet, nekem is sokat jelent,hogy olvashatlak,mint ahogy már említettem is.Maradok szeretettel:M.

Névtelen írta...

En is azon morfondiroztam, h hogy kell meghivatni magamat:) ha korlatozod az oldalad? En is szeretem olvasni bejegyzeseid, es mivel a jobbfelem onnan szarmazik erdeklodes is fuz ahoz a tajhoz, ahol ti most szolgaltok. Ha nem banod en olvasnam tovabb bejegyzeseid. Hasznos idezeteket, stb.
Szeretettel...
Johanna

Budai Evódia írta...

nahát, nekem fel se merült semmi...:) ezért jó a telefon, hogy az ilyen ijedelmek fel se merüljenek bennem:D