2011. június 22., szerda

Ideje elkezdeni készülődni...


az új családtag fogadására. Áttakarítani a lakást, átrendezni a szobánkat, hogy helye legyen a kiságynak és egyebeknek, átválogatni és átmosni a babaruhákat... mert telnek a hetek, közeledik a nagy nap... és nem tudni, kivárja-e ő is a 40 hetet (ez augusztus közepét jelentené), vagy hamarabb érkezik?
Hiányzik Szilvi, hogy mind nógasson, és ösztönözzön... :)

Isten csodálatosan gondot visel rólunk. Szezoncsere és pocaknövekedés szerint "lett" megfelelő méretű és mennyiségű kismamacuccom. Sok angyal közbenjáró volt. Aztán kaptunk kiságyat is, pont akkora méretűt, amekkora a hely - ezt előre csakis Isten tudhatta. Aztán a sok babaruha... eddig egyet sem kellett vásároljak, máris annyi van, hogy ki kell válogatni, mit tartsak meg. És sorolhatnám. Bizalom és gondviselés. Isten tenyerében lenni jó.


megj. Tárkányból hazafele ilyen szép a naplemente :).

16 megjegyzés:

Tündi Daika írta...

Milyen jó minden téren megtapasztalni, hogy Isten szeret és gondotvisel még a legapróbb részletekről is. Minden jót, sok erőt és kitartást ebben a nagy melegben.... nem könnyű, tudom :) Várjuk mi is mikor születik meg a csöppség :)

Elisabeth írta...

Szia Adina, én is sokat gondoltam és gondolok Rád mint kismamára és imádkozó szívvel gondoltam arra, vajon készülsz-e már az érkezésére a kis lénynek akit a szíved alatt hordasz? jó olvasni , hogy az Úr rólatok is gondot visel és minden szükségeset biztost számotokra. Míg Angliába voltam sok kismama ruhát, pólót láttam, mind téged juttatott eszembe..de nem tudtam hány hónapos állapotos lehetsz..most hogy megírtad örülök, hogy tudhatom. lehet sejteni fiú vagy lány lesz-e??Augusztusban szülni jó, nekünk is Efraimunk augusztusi..Ibolya napi ajándék!Mire minden elkészül érkezésére és te is majd megjön ez a kis Élet! Ne aggódj, mert ahogy írtad, Isten tenyerében lenni jó!
Gondolni fogok tovább is rád, ha az Úr éltet akkor július végén találkozunk remélem. Addig a képeken lesem , hogy is változtok egyre szebbé és kiteljesedettebbé! Szolgálatotokért is imádkozom rendszeresen! Isten áldjon és őrízen!Ha van valami amit nem tudsz beszerezni odahaza és amire vágysz írd meg bátran, örülnék ha hasznos dologgal örvendeztethetnénk meg..Puszillak,E.

iri írta...

Te aranyos kismama!

Piroska írta...

Izgalmas, örömteli időszak. Várjuk a híreket, imádkozunk értetek!

Mike Adina írta...

Köszönöm a bátorítást, imatámogatást. Mindig jól jön. Mindegyre azt mondták, hogy fiú lesz a negyedik :). Dupla URH-s képet is kaptam róla legutóbb. Igazán meglepődnénk, ha mégis lány lenne...

Szilvia írta...

szoval akkor hivjalak fel....mikozbe valogatod a ruhakat beszelgetunk:)perc van eleg, halozaton belul:)
puszillak!

Mike Adina írta...

majd hívlak én, Szilvia, mikor hozzáfogok :)

Budai Evódia írta...

klassz a "kezek" kép:)

Kingabell írta...

Hm...de jó :) Hát jó készülődést. Egyszer meglepünk egy babalátogatóval :))
Imádkozom érted!

Szilvia írta...

ha nem jelentkezel a heten, akkor surgosen hivlak majd ennnn:)

Zsuzsa írta...

én is sokszor gondolok rád!

Éva írta...

Örömteli várakozást Nektek és sok erőt a mindennapokhoz!Szép a naplementétek! Mint A kis hercegben...

Névtelen írta...

Nem tudok megszolalni.Annyira orulok hogy latalak, olvastam rolatok,es lattalak am Zilahon is titeket.Az Ur aldjon meg ,segitsen meg, adjon bolcsesseget es viseljen gondot rolatok! Amen!Gyonyoru szep csaladod van, sok erot mindenhez! -Kiss Hajnal-

Kamilla írta...

Én is gondolok Rátok imában és áldott örömteli várakozást, készülődést kívánok nektek! Gyönyörű időszak! :) És még gyönyörűbb a jutalma!!! ;)
Már rég szerettem volna valahol megírni neked, talán ide most jó lesz: a legelső, ami megfog az oldaladon, akárhányszor idejövök hozzád a bemutatkozód első mondata: "A Szilágyi család tizedik gyermekeként érkeztem a Földre." :) ...
Az Úr áldjon benneteket!
Szeretettel:
Kamilla

Kamilla írta...

Ja, és tényleg nagyon jó a kezes kép! :)

marti írta...

szerintem is jo a kep...varjuk mind az uj csaladtagot, es David mar buszken mondja, hogy ujjabb unokatestvere lessz..:)