2010. április 16., péntek

Amikor a semmi van.

Gyökössynek van egy ilyen című írása.
Nem épp semmi, de semmi különös nem történik, legalábbis nem tűnik fel. Pedig a férj elutazott 2 napra, a gyerekek oviban, suliban, holnap Kurutty verseny Ábinak, Barka úgy döntött, nem megy 3 napos kirándulásra (jobb többször kapni abból a pénzből ajándékot, mint egyszerre... - elvből), ma délután szülinapozni is megyünk, meg annyi a dolog (ami megvár). Meghívószerkesztés, vásárlás, beteglátogatás, takarítás, pakolászás, mennyi minden be kell, hogy férjen még a mai napba...

Sokat esik az eső, hideg van - de fűtünk. Elolvastam Polcz Alaine: Asszony a fronton-ját, meglehet, hogy a hatása alá kerültem, csak nem tudatos (vagy már az)? Nem vagyok épp annyira rezignált.
Tudom, hogy Isten jó, mindentől függetlenül.

Ezt is olvastam: az a legjobb a tavaszban, hogy pont akkor érkezik, amikor a legnagyobb szükség van rá. És a szöveg melletti képen tulipánok vannak, havas földben.

5 megjegyzés:

Budai Evódia írta...

én is olvastam Polcz A. könyveit, de ezt nem mindenkinek ajánlom:D csak aki tudja a lényeget értékelni, és nem a többinél ragad le. tudom, te tudod:) úgyhogy, azért jó könyv volt, nem?
ui. még nem vettem rá magam a Viskóra. csak átolvastam, nem tudom miért nem motivál a rendes kiolvasásra.

Mike Adina írta...

Igen, jó könyv, elolvasom majd a többit is, amit megkapok. Ezt is kölcsönkaptam Sz. Lidiától.

Ha nem érdekel, ne olvasd a viskót. Asszem, neked nem is lenne olyan nagy szám. Másak vagyunk.

iri írta...

Hogy milyen andalozo kedvedben vagy!

Klári B. írta...

En is raneztem a zilahi standban a Viskora, de nem jott, hogy megvegyem. Meg nem erdekel annyira, hogy kiadjam erte a penzt.

Lea Mónika írta...

jaj de tetszik ez az idezet!!!!;;)