2010. július 14., szerda

1. állomás - Kécz

Hétfő este, elég későn értünk Kéczre, Mike Pálékhoz (József első unokatestvére). A kúria, ahol élnek, vagyis a parókia, tíz év kemény munka eredménye. De a külsőségeken túl, többet ér a nyitottságuk, szolgálatkészségük az emberek felé... Aztán a Pali humora... nagyokat nevettünk, és sokat. A két férfi hú, mennyit énekelt együtt! A gyerekek is jól elvoltak, meg ahogy lenni szokott, a lányok mire el kellett válni, megbarátkoztak...


Az asztalnál mindig jókat lehet beszélgetni...


Ha bennük nem is annyira tudatos, azért a férfiak is töltekeznek így, együtt...

A medencében volt tán a legjobb nekik. Csak néha nehéz volt megtalálni a közös hangot és játékot a nagyobb fiúknak a kisebb lányokkal.


Este, a szalonnasütés után, együtt.

A folytatás Belényesben lesz, Edit, Pali, Nóra, várunk titeket!


6 megjegyzés:

iri írta...

Milyen jo hogy nekuk is adtal izelitot a sok szepbol -jobol.
Szunyogjaras volt?

szinne mike anna írta...

Pontosabban MAGYAR Kecz :) Jaj de jo nektek! Amint latom, a ket pap bacsinak tobb sikon is van kozos temaja:) Meg talan az izlesuk is hasonlit,ugyanis nekem ugy tunik,h a ket ugyes papne mintha hasonlitana kisse egymasra:)
...es hogy szeretik ott az ablakban az orhideak!!!Becsuletere valjek Editnek (akit sajnos meg szemelyesen nem ismerek). Koszonjuk, h megosztjatok oromeiteket valunk. Lesz mit mutogatni Mike Mamanak!

Vincze Melinda írta...

Máramoros megyében kihez jöszök, úgy tudom itt már nincs senki a rokonsagból, vagy nem jól tudom????
Azért szeretettel várunk, nézzetek be a nagybányai gyülibe is:)

Vincze Melinda írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.
Mike Adina írta...

Iri, volt szunyogjaras is, persze. Abel volt a legfinomabb :))

Anna, en is ugy tudtam, hogy Magyarkecz, ezert figyeltem is nagyon a faluszeli tablat, de ott csak ennyit irt, hogy KECZ, ezert nem szaporitottam en sem a szot. De azert orulok a te figyelmessegednek, ugy latszik nem csak en ragaszkodom a magyarsaghoz :P.

Melinda, jol tudod, hogy nincsenek mar rokonaink Banyan, de azert van egy ures lakasa Mike mamanak, meg szereto testverek, es egy bo napra ellatogatunk. Fritzek vendegei leszunk, a jovo het kozepen.

Lea Mónika írta...

na, csak jo, h visszajottetek a gep utan...;):D