2010. július 27., kedd

Összegzésképpen

Az utazás folyamán többször is beszéltük Józseffel, hogy megérte rokonlátogatásra szánni a szabadságot. Megerősödött bennünk, hogy életünkben legfontosabb helyen kell lennie a kapcsolatoknak, mindenféle irányban. A kapcsolatápolást pedig tudatosan kell munkálni. Mindig áldozattal, fáradtsággal jár, de értékét nem időben és nem pénzben mérik. Mi is feltöltődtünk, a gyerekek is élvezték, és mindenütt azt tapasztaltuk, hogy nagyon örültek azok is, akiket meglátogattunk. Jólesett. Ismernünk kell gyökereinket, jó tudni, kikhez tartozunk. Jó felfedezni a hasonlóságokat és másságokat, együtt imádkozni, beszélgetni, nevetni, kikapcsolódni. Változtunk közben, úgy hiszem. Remélem, hogy lesz, aki viszontlátogat minket:).

Kipihentük a sok utazással, látogatással járó fáradalmakat. Most zökkengetünk vissza a hétköznapi életbe...

10 megjegyzés:

iri írta...

Es olyan jo hogy ezt velunk is megosztottad.Mindenben egyetertek veled csak abban nem,hogy hetkoznapjaink mar nem hetkoznapok mert ott is allando kapcsolatban vagyunk a legfontosabb SZEMELLYEL1

Mike Adina írta...

Én is egyetértek veled, Iri. :)

Zsuzsa írta...

Nagyon tetszik amit írtál!
Hátha legközelebb a mi irányunkban is lesz utatok... Én szeretném!:)

iri írta...

Tudod annyit meg elfelejtettem megemliteni, hogy nagyon tetszettez az"osszegezes".Valahogy ugy rad vall:rovid, de nagyon velos, s olyan jooool ratapintottal a legfontosabbra.Jo rajta elgondolkozni
Foleg ez:a kapcsolatapolas mindig aldozattal es faradsaggal jar, de erteket nem idoben es penzben merik"
Ezt en is csakis az Ur mellett tanultam meg!Koszonom.

Névtelen írta...

Én is nagyon örülök és köszönöm, hogy veletek utazhattam, élveztem:), meg persze a személyes találkozásnak méginkább! Azon gondolkozom(zunk), hogy ellpojuk az ötletet tőletek, (ha nem baj:)) és jövőre, ha az Úr megsegít, mi is betervezünk egy ilyen rokonlátogatási körútat, mert a mi gyerekeink is alig-alig ismerik a népes családunkat.
További áldott nyarat nektek! SZeretettel Emi

Mike Adina írta...

Emi, hajrá! Látogassatok meg minket is!

Amúgy, az alsó képen az a fehér autó a mienk. Az Istán toronyból, a magasból fényképeztem. :)

Abigél írta...

Orulok hogy a legvegen mi is talalkoztunk.

szinne mike anna írta...

Milyen elmeny lett volna, ha az a feher auto a mi hazunk ele is begordult volna...ott a rengeteg barack a fan:)...hmmm:) Orulok hogy ilyen szepre sikerult az utatok, es hogy "vittetek magatokkal":)

Borzási Márta írta...

)rvendek, hogy én is veletek tarthattam. Köszi! Élvezem ezt a rokonlátogatós ötletet:)

Budai Evódia írta...

nagyon igazatok van!