2011. május 14., szombat

Hope for Europe


konferencián voltam a héten, Budapesten. Jó fejtágító volt a kongresszus része, a szívet aztán jobban tágította az utolsó két nap, amikor azokkal voltunk együtt, akiket Isten a nők közötti szolgálatban használ - nagyon sokféle módon, különböző helyein Európának, és szerte a világon. Áldás volt egymás hite által épülni, megosztani az élettapasztalatokat, új ötleteket begyűjteni, tanulságokat levonni, együtt imádkozni addig idegen, vagy alig ismert nőkkel.

Kiváltság volt, hogy Barátnémmal együtt mehettünk, akivel még külön ünnepeltük, hogy (már több, mint) húsz éve megáldott minket Isten ezzel a barátsággal. Tudom, hogy a Példabeszédek 10,22: Gazdaggá csak az Úr áldása tehet - elsősorban az anyagiakra vonatkozik, mégis, az elmúlt napokban, a sok-sok beszélgetés nyomán ez visszhangzott bennem.

Ez öt nap alatt, férjem volt itthon az anyuka-apuka... Önzetlen szeretetből vállalta ezt a nem könnyű feladatot, kihívást. Amikor fáradtan hazaértem, tiszta lakás, békés légkör, terített asztal és friss virág is várt a kertből... Igen, a családi életben is gazdaggá csak az Úr áldása tehet.

6 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Hála Istennek mindenért.

Budai Evódia írta...

én is nagyon gazdag vagyok. köszönöm.

Lea Mónika írta...

hat ez igen! le a kalappal!!:) igy erkezni haza...:)

Budai Evódia írta...

mi Józseffel hasonlítunk:D ezt nem érti más, csak Adina. ne is próbáljátok értelmezni.haha

Imre Sz. írta...

És minket nem is értesítettél?

Imre Sz. írta...

Miért is nem értesítettél bennünket? Féltél, hogy megzavarjuk a nagy duma partykat?:))