2011. november 23., szerda

még majdnem frissnek számít :)

ez a kis "hogyisvoltszatmáron" nevű beszámoló :))
Rövid leszek. Nagyon jó volt, az egész család így gondolja. Az utazás (Zsefi legtöbbet aludt), zenehallgatás, rokoni és baráti találkozások, a színdarab, a koncert és a vasárnap délelőtti istentisztelet, a találkozás Floydékkal... meg Sarolta finom ebédje :). Hazaút és két perccel kezdés előtt megérkeztünk Fenesre is...

EZ az első családi képünk, mióta hatan vagyunk :). Ideje volt. Megkértük a rokonokat, hogy ne engedjenek haza e nélkül :)

Bonnie Parker-rel...

Boró frissen szerzett barátnője, Fruzsina Budapestről. Ő játszotta a Pöttöm Petrát a színdarabban.
Sarolta is babázott, s amikor le akartam fényképezni, a kattintáskor belépett Csaba és a felesége mellé perdült. Ugye, milyen jól sikerült! (Sarolta a József unokatestvére, amúgy.)

A színdarab - Hasak a napra! - fergeteges volt, minden szavát és mozzanatát élveztem. Érdemes rászánni az egy órát; tele van ízes szójátékokkal, tehát csupa szem-és fül legyen az, aki nézi-hallgatja. Kicsit visszhangos a felvétel, ha valaki esetleg kevésbé visszhangosan akarja, nézze meg itt, kb a 48. perctől. Az evangéliumot nagyon erőteljesen adták át, míg konkrétan az hangzott beleborzongtam, és sírtam, a boldogságtól is, hogy már Jézusé vagyok.
A koncertet is meg lehet hallgatni, számonként akár.


2 megjegyzés:

Budai Evódia írta...

de vagány, hogy leírtad... meg a képek is. tetszik!!!!:)

Ildikó írta...

Nagyon jó a családi fotó!!!:D Nagyon szépek vagytok!!!!