2010. január 29., péntek

Aradon


voltunk Józseffel tegnap. Ő ifjúságit tartott a szentmiklósi gyülekezetben, engem meg, szinte az utolsó percben felszabadítottak, hogy esetleg menjek el a barátnőimhez, ifióra helyett. Így állítottam be Zsuzsáékhoz váratlan vendégnek, meglepetésnek, és Krisztát is odaszervezték :). Jólesett személyesen is beszélgetni, meg Grétával összebarátkozni. Köszönöm nektek, a rám szánt időt, és a sok szeretetet, amivel körülvettetek.

Aztán meg, sofőrködtem is - soferica voltam a férjem mellett :D -, ki is fáradtam alaposan, mire éjjel fél kettőre hazaértünk. Szalontát elhagyva 3-4 őzikét is láttunk - kölcsönösen megijedtünk... olyan édesek voltak. Biztosan éhesek is.

Amúgy, ki ne hagyjam, hogy Ilyés Katiék fogadtak - nem első alkalommal - nagy szeretettel, jó volt családiasan elbeszélgetni több mindenről. Mellesleg megtudtam, hogy Kati és P. Márta unokatestvérek. Nahát, kicsi a világ!

Érdekes, hogy olyan nagy és hosszú városnak tűnt Arad. Főleg Belényes után, ahol autóval szinte bárhová el lehet jutni tíz perc alatt. Itt meg bizony időbe telt a különböző távolságok leküzdése. Milyen hamar meg lehet szokni valamit, meg el lehet szokni valami mástól...

Csak azt sajnálom, hogy nem tudtam eljutni a város egy másik negyedébe is, ahol kedves rokonaim laknak. Legközelebb biztosan!

9 megjegyzés:

Borzási A. Kriszta írta...

Nagyon örültem én is a találkozásnak!:)
Kellemes meglepetés voltál!

Both Erika írta...

Végre egy kép Zsuzsáról is, mert mindig elbújik a gép elől :) én örülök, hogy most láthatom :) és téged is.
Adina, az olvasásban nagyobb a hűségem, mint a megjegyzés írogatásban :)

Mike Adina írta...

Nem baj, Erika! Úgyis szeretlek! Meg aztán, megértelek, ezzel sokszor én is így vagyok...

márta írta...

Á, találkoztál Katiékkal...:) Nagyon jó vendéglátók és nagyon kedves rokonaim ők.

Budai Evódia írta...

abban is érzem, hogy nagyon közel vagyunk egymáshoz, hogy mikor egy ilyen bejegyzést olvasok, legalább úgy örülök az őzikéknek is, min ti:D

Zsuzsa írta...

Drága Adina! Különleges meglepetés voltál! Nagyon szépen köszönöm, hogy eljöttél hozzám! Várlak máskor is szeretettel!!!:)

Imre Sz. írta...

Kedves Húgom:)) ki nevezett el aradon Icának? Azért mert a belvárosban vezetsz nem úgyanúgy Adina vagy? sofőr Adina..és nem sofe(ö)r-Ica?:)

Mike Adina írta...

Kedves Bátyám! Az én kedves Józsefem ilyen szójátékmester is :)

Emese írta...

szeretettel varlak :)