2010. január 8., péntek

olvasmány


Az utóbbi időben, nemcsak napokban, még olvastam is. Kölcsönkértem Szekrényes Lidiától és egykettőre elolvastam a böjtről szóló könyvet. Nagy hatással volt rám, de ez tán megér egy külön bejegyzést is.
Aztán karácsonyi ajándékként megkaptam A viskó-t. Elolvastam, és nekem tetszett - akkor is, ha sok negatív vélemény van róla. Barátnőmtől tanultam, hogy a lényeget kell megérteni minden könyvből... (én hajlamos vagyok leragadni egy-egy részletnél)
Most olvasom Bolyki László: Milyen zenét szeret Isten? c. könyvét, ami pár éve megvan ugyan, de én csak most emeltem le úgy a polcról, hogy biza elolvasom. Aztán vannak még megkezdett könyvek... befejezésre várnak. Úgy van sokszor, hogy várnak a könyvek, vagy vár a mosogatnivaló, vagy várnak mások, mert eltűntem a könyv lapjai mögött... Válogatni kell a VÁRak között.

5 megjegyzés:

Tündi Daika írta...

köszi a tippet a magyar felirattal, meg is találtam... hogy ez nekem elobb nem jutott eszembe:) jó olvasgatást...

iri írta...

Igen es jol megvalogatni a VAR-at.
En is hozzafogtam egy konynek,de olyan jo hogy azonnal tovabbadtam(menyemnek)Romanul volt.
Femeia dupa inima lui Dumnezeu.

Zsuzsa írta...

A viskót én is szeretném megszerezni, ha nem sikerül, lehet majd kölcsönkérem:)
Egyébként a másik kettőt is jó lenne...

Betti írta...

Mennyi jó könyv!

Nekem is nagyon tetszett ez a zenéről szóló könyv, megváltozott a gondolkozásom, hozzáállásom a 'zenékhez'.

A viskót sikerült kölcsönkérjem románul, legalább gyakorlom a nyelvet is.

A böjtről elég keveset hallunk, keveset tanítanak, gondolom ez arányos a gyakorlattal. Talán nem kellene ennek így lenni. Örülnék ha írnál ebben a témában.

Emese írta...

a tesom most karacsonyra lepte meg magat a visko cimu konyvel(magyarul :)), ugy hogy gyorsan el is olvastam... nagyon teccet, az elejen nagyokat neztem, de a vegere tisztazodott:). A 'zenes' konnyvre meg nem talaltam ra, de remelem hogy ami kesik nem mullik.