2010. július 17., szombat

2. állomás - Ipp

Ippen az en rokonaimat latogattuk meg, edesanyam ugyanis ippi szarmazasu...
Szerda koradelutan erkeztunk meg Emmaekhoz, ahol nagy oromunkre ott talaltuk Emieket is.
Bo ket nap alatt meglatogattuk Emmaekat, Lidiaekat, Ferieket, Magdikaekat, Ilonka nenemet es Salanki Sanyiekat, ott talalkotunk Zoli doktorral, es ifjabb Sanyival, akinek felesege es ket gyermeke epp Ausztriaban tartozkodott, igy veluk, sajna, nem ismerkedhettunk meg. Atmentunk Lecsmerre is, Euniekhoz. Mindenutt nagyon jol telt, szives vendeglatast elveztunk... ha igy folytatjuk a sok evest, merleg kozelebe se merunk menni.... Ja, az annyira erdekes volt, szinte mindegyik csaladban olyan pontosan emlekeznek minden regebbi esemenyre, de evi pontossaggal. Ki hanyban volt ott, melyik evben mi tortent, en csak neztem nagyokat... Tesokaim, szamon van tartva, ki mikor volt utoljara itt rokonlatogatoban, ugyhogy fel kene javitani a statisztikat :)).

Most Zilahon vagyunk, este mar megyunk Mocsolyara, de ez mar egy ujabb allomas/bejegyzes temaja. Most csak igy, keptelenul irok, mert nem tudom innen feltolteni a kepeket, majd kesobb potolom.

Ferieknel, Lidiaek Akszaja is ott van a kepen.

A kerti partin Euni is szorgoskodott.


Sos Mamaek egykori tornaca, ma mar beepitve.

Feri batya lakik a nagyszulok hazaban.

Mindenki Emmaja :).

Emilia es Robi.

Eunikaeknal.

Pisti lovat patkol. Mindenki amulva nezte.

Hat ennyit Ipprol most. Bocsi, hogy nem kertem engedelyt kulon-kulon mindenkitol a kepek kozlesere. Ha nagy baj van, szoljatok. :P

8 megjegyzés:

iri írta...

Orvendek, ugy latszik mindenkinel a regi idok-rokonok idezese jellemzi ezt az idoszakot.Csakhogy en olvaslak s csak kapkodom fejem jobbra balra , dehat csak titeket ismerlek.:))

Abigél írta...

De jó,kedvenc helyem Ipp,remélem én is eljutok az idén nyáron még!

marika írta...

milyen jó nektek hogy igy meglátogathatjátok a rokonokat!Jó idötöltést továbbra is nektek!Köszi a képeket!Különösen azt ahol Emiék vannak rajta,már nagyon rég nem láttam ,halottam róla semmit!

Lea Mónika írta...

de jo...tenyleg javitani kene a statisztikat, utoljara anyu halala utan voltam ott, mikor a foldes ugyben kellett alairogatni....:)

Mike Adina írta...

Az éjjel, ugye, meghalt Ilonka nénje. Temetésre megyünk, a statiszika javulni fog, de ezt csakis Isten időzitette igy. Az az örömünk, hogy az utolsó pillanatokban Ilonka nénje javára javult fel a mennyei statisztika is. Istené a dicsőség a kegyelemért.

szinne mike anna írta...

Az Ippihoz csak annyit tudtam volna fuzni, hogy habar nincs koztuk ismeros, annyira tipikusan kedves,nyitott, csupasziv szilagysagi emberek mosolyognak ram a kepekrol, mintha a sajat csaladtagjaimat latnam:)

Lea Mónika írta...

tenyleg? tutti igy van? honnan tudod?:) meseld mar el nekunk is kerlek:)

Lea Mónika írta...

anyu biztos orul, h talalkozik a testverevel...>:D<